fiala jános

Fiala befejezi a közös munkát

Az ATV a Media1-hez is eljuttatott közleményében azt írja: a műsorvezető és a Civil a pályán szerkesztője között hetek óta tartó konfliktus miatt, a csatorna vezetése és Fiala János úgy döntöttek, hogy befejezik a közös munkát.

Hirdetés

Portálrendszer online hirdetések számára

Az ATV-n futó Civil a pályán műsort szombaton már más műsorvezető vezeti, a Fiala nevéhez kötődő Keljfel Jancsi! december 22-én, keddig lesz hallható és látható a Spirit Fm-en és az ATV Spiriten – olvasható a media1.hu portálon.

Fiala János 1957-ben született Budapesten.

Apja orvos, anyja közgazdász. Érettségi után bölcsészkart, jogi egyetemet és filmforgatókönyv-író iskolát végzett. Rádiós és televíziós műsorvezető.

Az Echo TV-n Szemüveg címmel készített műsort, illetve egy időben a Nap-keltében is vezetett műsort.

A Calypso Rádió, a Budapest Rádió, a Pont FM 88.1, a Rádió Q szerkesztő-műsorvezetője volt.

2018-ban a Civil Rádión reggel 7 és 9 között hallható beszélgetős műsora, a KeljFelJancsi.

2013-tól az ATV-n a Messziről jött ember, majd 2017 decemberétől a Civil a pályán című műsorokat vezeti. 2020 január elejétől a Spirit FM-en hallható a műsora.

Erre ki emlékszik? Az önkormányzati választások igaz vesztese

„Én Karácsony Gergelyre szavaztam, ugyanakkor elveszítettem az összes partneremet, akikkel való együttműködés nem kizárólag anyagi vonzatú volt, amit a hallgatóim mérsékelten értettek meg…. A partnereim közül nem csak a választás okán vesztettem el sokat, hanem az újakkal sem sikerült kontaktust teremtenem különböző okokból.”

Ezt mondta Fiala János a Civil Rádión saját műsorában, a Keljfel Jancsiban még október 31-én. Az újságíró évek óta hetente beszélget kerületi polgármesterekkel budapesti ügyekről. 

Viszont az sokáig nem volt világos, hogy ezek az interjúk szerződések keretében jöttek létre. Fiala János valójában olyan politikusokkal készített interjút, akik havi rendszerességgel fizettek neki.

A Ferencvárossal kötött szerződésben így fogalmazták meg az együttműködés kondícióit:

„Felek megállapodnak abban, hogy a megbízott a Kelj Fel Jancsi című, élő lebonyolítású műsorban közreműködik a Megbízó kommunikációs tevékenységében és image építésében.  …kizárólag kompromisszumos, előre egyeztetett témák merülhetnek fel.”

Bulvár majmok

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*