Hadházy VS. Rátkay

Állva gondolkodó

Hadházy László a maga előre menős és nem pityogós stílusában penderítette nyakon – milyen hülye képzavar – Rátkay Philip volt Z+-os Orbán seggét nyaló nem ma született bárányt, mikor a nem neves valamikori zenebuzi semmibe vette és a maga módján csúsztatott stílusával belegázolt azon emberek rokonainak kegyeleti érzéseibe, akik ott “pihennek” a prosectura folyosóján. Az előzmény amihez gyomor kell

Hirdetés

Hát íme:

Válasz R. Philip Úrnak:1)

Ha véletlenül Ön még nem látott fotókat a járvány miatt túlterhelt kórházak proszektúráin földre és egymásra fektetett halottakról, kérem jelezze és küldök Önnek ilyeneket.

Lehet, hogy Ön nem érti, de amikor én a kórház igazgatójától akartam tájékoztatást, én azt a munkámat próbáltam végezni, amiért egy demokráciában egy ellenzéki képviselő a fizetését kapja.

Ha az állam hibáiról vagy bűneiről információt kap, akkor azt ellenőrzi, az eredményt nyilvánosságra hozza és ezek után javaslatot tesz a hibák megszüntetésére, bűnösök megbüntetésére.2)

Tudom, hogy amikor a nemi életemmel és tanulmányaimmal kapcsolatos elméleteivel foglalkozó, személyeskedő heccposztot írta, Ön azt tette, amiért a megbízói fizetnek. Emiatt csak szomorú vagyok, de nem haragszom Önre.

Engedje meg, hogy a heccposzt állításaival ne foglalkozzak részletesen. Annyit hagy javasoljak, hogy ne nézze le azokat az embereket, akik introvertáltak, nem verekednek és szorgalmasan tanulnak – gondolom –, Önnel ellentétben. 3)

Viszont én mocskolódás helyett Önről akár dicsérő tényeket is megemlíthetek. Persze csak akkor, ha Ön részletesen beszámol arról, hogy a 2017-ben a semmiből alakult, mindössze 2 főt foglalkoztató cége hogy a csudába tudott 2018-ban már 800 milliós bevételt, 630 millió adózás előtti és 610 millió(!) adózás utáni nyereséget elérni?

A cég 2019-ben is hasonlóan szépen tejelt, 616 milliós bevétel mellett 441 millió adózás előtti és 436 millió adózás utáni nyereséget termelt. Egy átlagos magyar ember 2-300 év alatt keresi meg ezt; amit ez a cég elért, az egy gazdasági csoda! Ha elárulja a titkot, hogyan csinálja, mindenki csodálni fogja Önt.

Ha nem árulja el, akkor sajnos sokan azt fogják hinni, hogy sikeres, hosszú éveken keresztül folytatott talpnyalásának köszönhetően Fidesz-közeli oligarchák, vagy állami cégek, alapítványok felé számlázta ki ezeket a mesés tanácsadói összegeket.

Azért is fogják ezt hinni Önről azok, akiket Ön a lúzerek közé sorol, mert a két főn kívül a cégnek nem csak alkalmazottja, de még honlapja sincs, pontosabban a honlap egyetlen logóból áll 4)

Elnézést, ha indulatokat keltettem Önben!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*