Elmehetnek a picsába

Kultúrmocsok

A vádirat benyújtása előtt megtérítette a kárt, ezért nem tiltották el a közügyek gyakorlásától és előzetes mentesítést kapott Hajdú Pétert, így maradhat a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója – írja a Blikk.

Hirdetés

Ágyi poloska irtás Budapest

A büntetőügy megegyezéssel zárult: Hajdú 1 év 6 hónap – 4 év próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetésre és 5 millió forint pénzbüntetésre ítélték.

Tettétől függetlenül a műsorvezető erkölcsi bizonyítványa tiszta marad, nem kerül bele a felfüggesztett börtönbüntetése.

Erre csakis azért volt szükség, hogy a hülyeségeit tovább nyomhassa Mészáros Lőrinc volt felesége kezében lévő médiacsatornán.

Ugyanis a a Polgári Törvénykönyv rendelkezése kimondja, hogy: 

„Nem lehet vezető tisztségviselő az, akit bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen szabadságvesztés büntetésre ítéltek, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányos következmények alól nem mentesült.”

Már meg sem kérdezem, hogy egy Mezei Bélánál ez hogyan alakult volna.

Kukkolj be ide is!

Hajdú egyezsége

Hajdú Péter egyezséget kötött az ellene felhozott vádakkal kapcsolatban, így elkerülte a börtönt. A Fővárosi Törvényszék jóváhagyta az ügyészég vádlottakkal Read more

Volt Neotonos fog indulni Csepelen

Van egy mondás. Nagy az Isten állatkertje, és az ajtaja is nyitva. Ha már semmi sem megy, légy politikus. Pál Read more

Fiala befejezi a közös munkát
fiala jános

Az ATV a Media1-hez is eljuttatott közleményében azt írja: a műsorvezető és a Civil a pályán szerkesztője között hetek óta tartó konfliktus Read more

Andika
Várkonyi-Mészáros

Kultúrmocsok Emlékszem, amikor néhány hónapja felröppent a hír a közösségi csoportokban, hogy Andi és Lölő egy pár, persze szinte mindenki Read more

Most mond meg!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

három + 2 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tovább az eszköztárra