Éjféli mise

Felér egy öngyilkossággal

Na kérem! A nagy nemzeti – még szerencse, hogy nem szocialista, bár ki tudja – keresztény kormány eldöntötte: szabad a pálya karácsony szent estéjén. Remélhetőleg ezt ki is használja a falusi tömeg. No, meg a hitvilágában megerősített keresztényi – városi hittanórán nevelkedett agy.

Hirdetés

SEO-HONLAP-HIRDETÉSSZERVEZŐ

Lehet tódulni az éjféli mise ájtatos félhomályába, hivatkozva a jézusi tanokra, miszerint szeresd felebarátod és társai. Persze imádkozni a pandémiában elhunytakért is, hogy morbid legyen a fertőzés nagysága.

Nos! Ilyet egy barát, de még egy felebarát sem tesz, nem még egy miniszterelnök, akinek farka már-már beleért Semjén hátsójába.

Most csak gondolj bele. Több 10 ezer, ha nem milliónyi “keresztény” magyar begyalogol egy éjszakai misébe és templomonként X ember tolja egymásra a bacit, jó esetben, rossz esetben mint hordozó, a vírust.

Mindannyian tudjuk, hogy a maszk arra jó, hogy 20 perc alatt végezz a vásárlással és irány az autó.

A bevezetőre visszatérve. Mutass nekem egy olyan kibaszott kormányt, aki egy karantént csak a segges Semjén KDNP Jézus miatt felold 24 órára!

A Biblia ezt biztos nem kívánta a példabeszédeiben.

Egy Comment

  1. És ezt nem veszi észre mindenki.Döbbenet, amit ez a kormány művel. 2 hónapig kijárási, aztán annyi embert küldenek egymásra, amennyit elkülönítettek ez alatt. Mindezt Jézus nevében.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*