Felér egy öngyilkossággal

Na kérem! A nagy nemzeti – még szerencse, hogy nem szocialista, bár ki tudja – keresztény kormány eldöntötte: szabad a pálya karácsony szent estéjén. Remélhetőleg ezt ki is használja a falusi tömeg. No, meg a hitvilágában megerősített keresztényi – városi hittanórán nevelkedett agy.

Hirdetés

SEO-HONLAP-HIRDETÉSSZERVEZŐ

Lehet tódulni az éjféli mise ájtatos félhomályába, hivatkozva a jézusi tanokra, miszerint szeresd felebarátod és társai. Persze imádkozni a pandémiában elhunytakért is, hogy morbid legyen a fertőzés nagysága.

Nos! Ilyet egy barát, de még egy felebarát sem tesz, nem még egy miniszterelnök, akinek farka már-már beleért Semjén hátsójába.

Most csak gondolj bele. Több 10 ezer, ha nem milliónyi “keresztény” magyar begyalogol egy éjszakai misébe és templomonként X ember tolja egymásra a bacit, jó esetben, rossz esetben mint hordozó, a vírust.

Mindannyian tudjuk, hogy a maszk arra jó, hogy 20 perc alatt végezz a vásárlással és irány az autó.

A bevezetőre visszatérve. Mutass nekem egy olyan kibaszott kormányt, aki egy karantént csak a segges Semjén KDNP Jézus miatt felold 24 órára!

A Biblia ezt biztos nem kívánta a példabeszédeiben.

+2

Most mond meg!

One Comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

tizenkilenc − három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tovább az eszköztárra