CAPITOLIUM ostroma

A világ a vesztébe rohan

Állva gondolkodó

Azt mondják bizonyos dolgok, csak egyszer történnek meg. Ez nem igaz. A történelem számos esetben bizonyította, hogy nincs új a Nap alatt.

Donald Trump elnöklése sokak számára igen, de úgy tűnik, még többek számára nem volt elfogadható. Nem választották meg újra.

Hirdetés

duguláselhárítás

Bident beiktatták, Trump ellenáll, hívei az Amerikai törvényhozás épületét ostromolják. Mint ha egy filmet néznék. Az elmúlt 250 évben ez a második eset, hogy a Capitolium ellen ostromot indítottak.

Az előző 1814 augusztusában történt, mikor a brit csapatok elfoglalták és felgyújtották. Ez most nem történt meg, és nem biztos, hogy azért, mert nem akarták.

Ettől függetlenül olyan emberek jutottak be az épületbe, akik nem kedves látogatóként nézelődtek.

Négyen meghaltak a Capitolium ostrománál, több órányi káosz után állt helyre a rend Washingtonban

Helyi idő szerint szerda koradélután tartottak egy tüntetést, amelyen Trump is felszólalt, majd a demonstrálók megostromolták az épületet. A benti ülést fel kellett függeszteni, az alelnököt, Mike Pence-t pedig biztonságos helyre szállítani, ahogy az elektorok szavazatait is írja a 24.hu

Mint a filmeken. Támadás a Fehér Ház ellen. Ettől kezdve már semmi sem fikció, bármi, bármikor megtörténhet, és meg is fog.

Csalás történt? Trumpot megbuktatták? Az elmúlt 4 évben folyamatos nyomás alatt volt. Folyamatosan keresték a lehetőséget a kiiktatására. Eddig csak jogilag. Hogy az oroszok tették oda, ahol van, szintén csalással. Elmúlt.

A magyar kormány, mint jó szokása, vagy nem reagál az eseményekre, vagy késve. No Comment! Kíváncsian várom, hogy mi fog ebből kisülni. Borítékolom, hogy benne lesz Soros.

Ettől kezdve már semmi sem fikció, bármi, bármikor megtörténhet, és meg is fog. És ezt Ők is tudják.

Egy barátom azt mondta az eseményekre. Érdekes. Az Iluminátusokat emlegette, a bankhatalmat Rothschildokat, Wartburgokat és elcsodálkozott.

A rendőrség intézkedése folytán meghalt afroamerikai (néger) bűnöző miatt kitört lázadásnak, rablásnak nem volt következménye. Legalábbis igen gyenge rendőri fellépés volt tapasztalható. Most 4 ember halt meg.

Ne mondjátok azt, hogy az események túl messze vannak, minket nem érint. Nálunk ilyen nem lesz. Bizony nem lesz. Már volt. 2006 TV székház.

Akkor kiért is tüntettek?

Én nem ezt a lovat akartam

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*