Megemlékezés az ereszcsatornánál

A Péter

Azt csiripelik a madarak, hogy Brüsszelben annál a bizonyos ereszcsatornánál egy megemlékező táblát helyeztek ki, nagyjából azzal a szöveggel, hogy itt ért véget Szájer József Fidesz delegálta EP képviselő karrierje.

Biztos magyar volt az illető, mert ilyet, csak magyar agy találhat ki. A szöveg kétnyelvű.

Szerkesztőségem – én – addig Gugliztam a témára, míg nem esett be a rideg valóság. Tényleg.

Azért azt is jó tudni, hogy Szájer József ellen 1998. május elsején a Futórózsa 81. sz. alatti lakás ajtaja előtt bomba robbant. A képviselő akkor éppen Sopronban tartózkodott.

Abban az időszakban, a szocialisták és szabaddemokraták kormányzása alatt több robbanás is történt, utólag azt lehetett sejteni, hogy bizonyos körök nyugtalanságot akartak kelteni az országban – emlékszik az ügyre a kerület egyik hímondója. Igaz, a lakás Handó Tündéé volt, aki Szájer álfelesége.

Itt az idő egy hirdetés beszúrására

duguláselhárítás

A szépség nem mindenkinek adatik meg. Erről nem tehet senki. Amikor okmányfotót csináltattam jeleztem a hölgynek, hogy az előnyösebb arcomat mutassa. A válasz rém logikus volt.

 

“Hozott anyagból dolgozunk”

Úgy is történt. Szóval a szépség vagy van, vagy nincs, de hogy múlandó, az biztos.

 

Na de térjünk vissza az ereszcsatornára és gondolkodjunk el az 1-es és a 2-es számon, Kövér kijelentésén, miszerent

 

Szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik

Hirtelen gondolkodjunk el, hogy mi zajlott le a napokba a Capitolium előtt és bent. Kérdezzük meg, hogy miért halt meg 4 ember. Kérdezzük, meg, hogy ki és mi ellen tiltakoztak a tüntetők. Kérdezzük meg, hogy miért van a 1 dolláros bankjegyen az Illuminátus logója, és kérdezzük meg kinek a kezében van a FED.

Hogy keverném a dolgokat? Itt nem erről van szó. Inkább a párhuzamban. Hogy kik kezében a hatalom akár keleten, akár nyugaton.

A legenda szerint Amerika történetében három olyan elnök volt, aki szembe mert szállni az Illuminátusokkal. Abraham Lincoln, John Kennedy és Donald Trump.

Az első kettőt lelőtték, a harmadikat félretették. Hogy a Capitolium elleni támadás kinek a műve? Hogy a világ legnagyobb hatalmát miért egy trottyos vénember fogja vezetni?

Kérdezd meg a FED embereit.

A Federal Reserve System (szó szerint „a Szövetségi Tartalék Rendszere”, rövidebben Federal Reserve, nem hivatalos, de gyakran használt rövidítéssel Fed) az Amerikai Egyesült Államok központi banki rendszere. Eltérően az államilag kontrollált jegybankok többségétől, a Federal Reserve vegyes állami-privát rendszerben működik. Jelenlegi elnöke Jerome Powell, aki 2018. február 5-én lépett hivatalba.

Nos semmi sem az, aminek látszik.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*