Rémisztő állapotok Szentendrén

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Szentendrén járt és beszámolt az ott uralkodó állapotokról.

Drámai videó jutott el hozzám, amelyen az látszik, hogy a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek.

Megdöbbentő és kegyeletsértő módon a koporsókra nem tették rá a fedelet, hiszen akkor a plafonig érnének az elhunytak. Így viszont a nyitott koporsóban fekvő testekre fektetik rá az újabb koporsót 😞 A videó készítője szerint ezek az emberek az otthonukban hunyhattak el, de vírusfertőzés miatt, ami szintén számos kérdést vet fel – leginkább azt, hogy lehet az, hogy ezek az emberek nem jutottak el a kórházba?

A Facebookra természetesen nem tehetek ki ilyesmit, de erős idegzetűek megnézhetik a felvételt itt:https://vimeo.com/497203334 (sajnos a videó már nem elérhető a szerk.)

Az elmúlt időszakban több olyan felvételt kaptam különböző kórházak proszektúráiból, amelyeken a helyhiány miatt megrázó, méltatlan és kegyeletsértő körülmények között elhelyezett halottak láthatók.

A felvételek többsége annyira döbbenetes, hogy soha nem hozhatók nyilvánosságra – még akkor sem, ha mindennél jobban kifejeznék, mekkora a baj. A késői, kaotikus és dilettáns járványvédelem, az eleve hiányos kapacitású egészségügy és a valóságot kozmetikázó propaganda együttesen még a hivatalos adatok szerint is Európa egyik legsúlyosabb járványhelyzetét okozta Magyarországon.

A valós helyzet azonban még a hivatalosnál is rosszabb lehet, különben miért tagadnák meg részletes, kórházankénti halálozási adatok kiadását. Eközben a propaganda a valósnál jóval pozitívabb képet próbál kelteni, Orbán Viktor pedig egyenesen azt mondta: KIVÉDTÜK a második hullámot.

Ez a hazudozás csak tovább súlyosbítja a helyzetet, hiszen sokakban hamis biztonságérzetet kelthet, erősítheti a „járványtagadó” nézeteket – pedig még egyáltalán nincs itt a lazítás, sőt, a videó tanúsága szerint a jelenlegi intézkedések sem elégségesek.

A propagandisták persze gyaláznak majd emiatt, de kénytelen vagyok ezt a felvételt nyilvánosságra hozni . Azt mondják, az ellenzék „halálkampányt” folytat, pedig valójában az életért harcolunk, amikor a valóságot akarjuk megmutatni. Az embereknek tisztában kell lenniük a helyzet súlyosságával és a kormány nem teheti meg, hogy eltitkolja a baj mértékét, a kórházak végzetes leterheltségét.

Hadházy Ákos tegnapi beszámolója a szentendrei halottasházban működő állapotokról nagy port kavart a kormány berkeiben és a gépezetet beindították.

Jó szokásukhoz híven lejárató kampányt indítottak a közmédiában. Nem először.

Hadházi Facebook oldalán reagált a témára.

Az igazság nem rémhírterjesztés. A kormány propagandagépezetében elég komoly zavart keltett az a videó, amit pénteken tettem közzé a szentendrei halottasházban uralkodó állapotokról.

Mielőtt bármi másra rátérnék, hadd jegyezzem meg, hogy maga a temető üzemeltetője ismerte el, mondta el a lényeget: azért volt annyira sok elhunyt a halottasházban, mert COVID-járvány van.

Ennél nem szerettem volna többet elmondani – csak annyit, hogy a helyzet rossz, sokkal rosszabb, mint azt a győzelmi jelentéseket harsogó propaganda beállítani igyekszik.
A második gondolat legyen egy tisztelgés a szentendrei polgármester előtt (akitől elnézést is kérek, hogy plusz munkát okoztam, nem őket akartam bántani, sőt): Fülöp Zsolt azonnal a helyszínre sietett, és elrendelte, hogy javítani kell a helyzeten.

A vizsgálat egyébként csak kiegészítette a videón látottakat ( a hűtés hiánya, az “adminisztráció hiánya” miatt meg “nem lehet megállapítani”, hogy mikor mennyi halottat hoztak és vittek el…. )

Azonban a mondanivalóm lényege nem az, hogy SZENTENDRÉN mi történt, hanem az, hogy NAGYON SOK HELYEN ilyen tragikus állapotok vannak a rendkívül sok halott miatt.


Az igazán érdekes azonban a rendszer kiszolgálóinak reakciója, mintha nem beszéltek volna egymással: egyszer “nevetségessé váltam”, mert hiszen a szentendrei – nem fideszes vezetésű – önkormányzat a felelős. Másszor álhíreket terjesztek, aminek némileg ellentmond, hogy kegyeletsértő is vagyok, igazán eldönthetnék, hogy akkor most az ő világukban igaz-e, amit megmutattam vagy sem!


Jól mutatja ennek a videónak az utóélete is, mi történik ebben az országban: kormányzás helyett propaganda van csupán. Mindig valaki más a hibás, soha nem a kormány: vagy én, vagy a szentendrei önkormányzat, de biztosan nem a kormány, amely lezüllesztette az egészségügyet és bűnös módon félrekezelte a járványt és görcsösen titkolózik. Amikor valódi segítségre lenne szükség, akkor is csak a bűnbak keresés zajlik, pedig az még soha egyetlen életet sem mentett meg.


Megint el kell mondanom még, hogy a pénteki videó egészen visszafogott. Sajnos sok más felvétel is eljutott hozzám kórházakból, amelyeket a kegyelet és a jó ízlés nem enged megmutatni. Higgyék el: nagy a baj! A járvány létezik, a vírus az esetek egy részében halálos. Az, hogy az esetek mekkora részében, az nagyban függ attól, hogy az adott ország egészségügye mennyire leterhelt.

A magyar egészségügy pedig sajnos a végletekig túlterhelt (a temető képeknél pl. SOKKAL durvább a héten általam közzé tett zárójelentés, amelyik feketén-fehéren kimondja, hogy nincs elég hely a COVID-osztályon. Érdekes lenne tudni, hogy erre mit mondana a propagandamédia. Egyelőre inkább elhallgatja). Vigyázzanak magukra és egymásra!

Ez van

Felér egy öngyilkossággal
Éjféli mise

Na kérem! A nagy nemzeti - még szerencse, hogy nem szocialista, bár ki tudja - keresztény kormány eldöntötte: szabad a Read more

Elgondolkodtató

Állva gondolkodó Mint előző gondolataimban azt megírtam, Az Amerikai Egyesült Államok demokráciája messze nem az amit mi annak gondolunk. Amikor Read more

Brüsszel a hibás
Menczer Tamás

Nyilván. Ha Menczer Tamás ezt állítja.   Brüsszel hibái miatt vagyunk lemaradva a vakcinával kapcsolatban Amerikához, Angliához és Izraelhez képest. Read more

Szájer leadja útlevelét
Szájer útlevél

Arold Péter Szájer József volt EP képviselő, miután minden tisztségéről lemondott, megválik diplomata útlevelétől is. Hirdetés Duguláselhárítás Budapest Mint ismeretes Read more

Semmi különös
brexit

Arold Péter Semmi különös, mondhatnánk, de mégsem. Egy korszak zárult le. Egy olyan korszak melyben megannyi ország próbál vállvetve megmaradni Read more

Már tíz nap sincs az EU-állampolgárok letelepedési kérvényeinek benyújtási határidejéig

A brit belügyminisztérium emlékeztető közleményben hívta fel szerdán a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok figyelmét arra, hogy "már tíz nap sincs hátra" Read more

Hét és fél év Vizoviczkinek

Jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélte Vizoviczki Lászlót folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés, minősített adatokkal való visszaélés és más bűncselekmények miatt Read more

Elhunyt a nagymama

99 éves volt, Mezőtúron élt, számos ükunokája volt. Mint minden rendes nagymama büszke az unokájára, de azért félti is. 97 Read more

Börtön helyett…felmentés
szeviép

Helybenhagyta a Kúria a Pécsi Ítélőtáblának a Szeviép Zrt. két korábbi vezetője ügyében hozott, a másodfokú ítéletet hatályon kívül helyező Read more

Még több pénz ömlik a Liget projektbe
Liget Projekt

Megosztó a vélemény a Liget Projekttel kapcsolatban. Mondhatni markolóval tolják be a pénzt a buliba. Újabb közel 4 milliárdot tesznek Read more

Most mond meg!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

2 × öt =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tovább az eszköztárra