Barbara Rogán

Valamikor elaludhattam

A Péter

Rogán Antal 2019 novemberében elvált akkori feleségétől, aki tavaly újraházasodott. Van ilyen. És olyan is van, hogy a volt férj sem szerette az egyedül létet ezért nem régen elvette élete szerelmét, a nála 20 évvel fiatalabb 2010-ben érettségizett Barbarát.

Hirdessünk, de komolyan

Itt már rovarokat kellene irtani lehetőleg bió cuccal

Ezzel nem is lenne baj, ha a bulvársajtót olvasnánk, de nem azt tesszük. Szép nők mindig voltak és lesznek. Okos nők is léteznek szép számmal,. Kiknek sikerül, kiknek nem.

A házasságkötés után, amin sajnos – nem vehetett részt az örömanya – Rogán nagy bánatára – olyan dolgok történtek, amiket a józan paraszti ész nem tud felfogni.

Elindult a pénzgyártás.

A család legismertebb tagja eddig a családfő unokatestvére volt, aki nagykövet. Hogy ne maradjon le a család legfiatalabb tagja sem, nagy bevásárlásba kezdtek. Még pedig a jó magyar földbe fektettek.

Az 1022 hektáros földvásárlásról szóló szerződésben Rogán Barbara helyben élő földművesként szerepel. A pénz oroszlánrészét egy állami bank nyújtotta hitelként.

Erről a 444.hu számolt be nem s olyan régen.

December közepén ugyanis a család egyetlen gyerekét, a 2010-ben érettségizett Barbarát feleségül vette az ország egyik legismertebb politikusa, Rogán Antal, a miniszterelnöki kabinetiroda vezetője.

A miniszter legfrissebb vagyonbevallásában már Rogán Barbaraként szerepel, és együtt élnek a Csalán úton, amit egyébként attól az N. Andrástól bérelnek, aki tavaly májusban megvette az előző feleség, Rogán-Gaál Cecília balatonlellei nyaralóját.

Van itt minden, mint a jó boltban,. mondhatnánk magyarosan. Amikor a szegény ember akit az ág is húzza ilyeneket olvas it-ott, elkezd gondolkodni, hogy hol is ronthatta el.

Na, de menjünk tovább. A portál az is megírta, hogy ez még csak az eleje, ugyanis felpörögtek az események.

Pár héttel az esküvő előtt, 2020. november 20-án szó szerint nagyszabású adásvételi szerződést írtak alá: a szülők és a lányuk, az apa üzlettársa és egy nyírségi nő akkora földterületet vásároltak, ami sokkal nagyobb halaktól is süvegelendő teljesítmény lett volna.

A pénzügyi hátteret a kormányzati irányítás alatt álló Budapest Bank 1,58 milliárdos hitele fedezi. A pénzintézet ősszel 315 millió forint kölcsönt biztosított az Obrusánszki apuka friss céges érdekeltségének is – számol be az Átlátszó blog

Az 1022 hektár és 7944 négyzetméter összterületű földekért összesen 1,66 milliárdot kell kifizetniük az eladóknak, négy amerikai-magyar állampolgárnak. De ebből a vevők csak 83,2 millió forintot, vagyis a vételi ár 5 százalékát tudták önerőből letenni az asztalra.

A fennmaradó 1,58 milliárd forintot az állami tulajdonú Budapest Banktól felvett termőföldvásárlási kölcsönből tervezik kifizetni.

Pont. Aki többet akar tudni olvasgassa a hírről örömmel beszámoló portálok halmazaiban.

Még a végére. Rogán Antal vagyonbevallása szerint, most éppen bevallása szerint most összesen 822 027 591 forint megtakarítása van.

Én pedig megyek aludni.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*