Bencsik András

Bencsik András rájött

biztonságos

Biztonságos? János?

Bencsik András főasztronauta rájött, hogy a heteroszexualitás csak úgy van. Semmi köze semmihez, csak úgy létezik.

Persze ezt a témát, hogy mi is az a heteroszexualizmus és miből ered az index.hu kezdte elemezni, persze nem olyan agyas … párdon, agyatlam módon, mint Bencsik “Munkásőr” András.

Az index.hu így kezdte, okosan:

„Létezik-e női irodalom? Létezik-e férfiirodalom? Igaz-e, hogy a női irodalom témája partikuláris, míg a férfiirodalom univerzális jellegű? Lehet-e partikuláris az, ami az emberiség felének az élete? Feladata-e a kortárs íróknak, legyenek nők vagy férfiak, hogy az olyan nőalakok jelenlétét bővítsék, amelyek túlmutatnak a prostituált vagy az ostoba háziasszony szerepkörén? Viccesek-e a női írók? Miért ne lehetne férfiirodalom, férfitematika, ha van női?”

Bencsik “Főellenőr” András persze azonnal tudta a választ, mert így “gondolkodott”.

Tehát mi okozza a heteroszexualitást? A tömör válasz így szól: semmi. Ezt nem kell „okozni”, mert ez a normális. Ab ovo adva van. 

Majd nem restelte így folytatni

Az élőlények heteroszexuálisnak lettek teremtve. Kivétel nélkül mind. Még az is, amelyik látszólag nem heteroszexuális, hanem például hermafrodita, azaz hímnős, mint mondjuk a földigiliszta és a csiga. Azonban még ezeknél „a törzsfejlődés korai szakaszaiban kialakult állatoknál” is az a leggyakoribb, hogy két hímnős egyed kölcsönösen termékenyíti meg egymást. Szóval azért csak ők is beállnak a sorba.

A többi baromságot, ha érdekel olvasd el itt

Hát kérem itt áll meg a tudományom, és azon gondolkodom. Bencsik vajon hová tartozik és, hogy vélekedik az ereszcsatornáról?

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*