Gazdag István Demokrata

A demokrata mind hülye!

A Péter

Egyre hülyébb emberek ücsörögnek a jobboldali sajtó iróasztalai mögött. A Demokrata néven futó messze nem demokrata szenylap egyik fősodrú újságírója úgy gondolja, hogy a jobboldali emberek szebbek, szexisebbek, okosabbak és még az ágyban is jobbak.

Ennyi “okosságot” olvasva elállt a lélegzetem így innom kellett valamit, hogy visszajöjjön.

Azt mindig is tudtuk, hogy a jobboldali sajtó lételeme a seggnyalás, de, hogy már azt is tudják amit egy bal oldali ember nem. Szar a azexed, hülye vagy és boldogtalan, de leginkább gonosz.

A “cikket” amelyben pszichológusi tudását (sicc) villogtatta egy Gazdag Istvábnéven publikáló orvosi szaktekintély jegyezte. Annak kell lenni, mert ilyet, csak azok tudnak, akik mélyen belemásznak a baloldali emberek lelkébe.

Megkérdezném az “urat” hogy ő néki otthon mennyire működik a szex, mert okos nem lehet, ha ekkora baromságok leírására képes.

Nem az a baj, hogy ő él. Annál nagyobb baj, hogy így folytatja

Minél kevésbé nőies egy nő, annál valószínűbb, hogy demokrata párti szavazó

Magyarán, minél csúnyább vagy, annál inkább demokrata – írja a Demokrata című online izében. Ezek szerint a fent említett izében csak szuper csúnya, gonosz, szexuálisan gyenge és buta emberek írhatnak. Akkor most hogy is állunk? Ezzel kijelenthetjük, hogy Magyarországon nem demokraták ülnek a kormányban?

Most erre mit mondjak?

Igen.

Erről nekem egy valami jut az eszembe. Margit? Normális?

Címlap fotó: Gazdak István Demokrata (mert ő szép)

Hirdetés

duguláselhárítás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*