Nem a korrupció – de akkor mi érdekli a magyarokat?

Az ellenzék kapott ajándékba egy szokatlanul nagyszabású közvélemény-kutatást, amit a jelenleg házi őrizetben lévő nagyvállalkozó, Bige László finanszírozott.

Ennek az eredményét már meg is osztotta a közös listán induló pártok kampányfőnökeivel. A műtrágya-milliárdos azt ígéri, írni fog egy leleplező cikket is a Fideszről, ami “igen szaftos olvasnivaló lesz majd, dokumentumokkal alátámasztva”. Nem ismerős ez a történet?Kormánykritikus nyilatkozatok egy vegzált milliárdostól és a nagy leleplezés Orbánról – Simicska Lajos atombombájának legendája pont erről szólt az előző parlamenti ciklusban. Bige lenne a legújabb “ellenzéki csodafegyver”?

Ide befér egy hirdetés

Íme

Nem a korrupció – de akkor mi érdekli a magyarokat?

Az ellenzék kapott ajándékba egy szokatlanul nagyszabású közvélemény-kutatást, amit a jelenleg házi őrizetben lévő nagyvállalkozó, Bige László finanszírozott. Ennek az eredményét már meg is osztotta a közös listán induló pártok kampányfőnökeivel. A műtrágya-milliárdos azt ígéri, írni fog egy leleplező cikket is a Fideszről, ami “igen szaftos olvasnivaló lesz majd, dokumentumokkal alátámasztva”. Nem ismerős ez a történet? Kormánykritikus nyilatkozatok egy vegzált milliárdostól és a nagy leleplezés Orbánról – Simicska Lajos atombombájának legendája pont erről szólt az előző parlamenti ciklusban. Bige lenne a legújabb “ellenzéki csodafegyver”? És mi derült ki a megszokottnál jóval alaposabb, nagyobb költségvetésű közvélemény-kutatásból? Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is! https://www.patreon.com/partizanpolitika Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat! Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030 Közlemény: Támogatás Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra Youtube-on: https://bit.ly/35qa5gT​ Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is: Kövess minket Instán! Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

Közzétette: Partizán – 2021. március 17., szerda

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*