“Hazaáruló gazemberek”

DZsEK Sparo

A bíróság ismét helyreigazításra kötelezte a Magyar Nemzet című lap internetes és nyomtatott változatát a Political Capital és igazgatója elleni lejáratókampány miatt – tudatta csütörtöki közleményében a Krekó Péter vezette politikai intézet – írja a media1.hu

Bayer “Bádog” Zsoltról köztudott, hogy beszédstílusa gyakorlatilag egy szinten áll egy béka segge alól kimászott, már nem is tudom minősíteni, de azt is tudni kell, hogy ez szándékos.

Bayer pontosan tudja, hogy megteheti. Ezért – is – fizetik, és ezért különít el minden magára adó sajtó néhány milliót, hogy fizessék a perköltséget. Ezt nem én találtam ki, hanem tisztelője és nagy-nagy barátja Bencsik Bandi, aki egyben nagy írónak tartja Bayert. Hát lelke rajta.

Ők ketten számtalan esetben ócsároltak már mindenkit aki nem a Fidesz alá tartozik.

Persze Tóth W. Árpád (HVG) húzását amikor is a kalandozó magyarokat büdös magyar migránsoknak nevezte, háborgott a jobboldal, Bayer keménynek nem, de gusztustalannak inkább nevezhető beszólásai felett szemet hunynak.

Hát most jött a már talán “ezredik” per, amit Bádog emberünk elvesztett. történt ugyanis, hogy Bayer “úr” a következők történtek:

„A 2020. december 30-án »Hazaáruló gazemberek« címmel megjelent cikkünkben azt a való tényt, miszerint Krekó Péter a Politico című lapnak a koronavírus-járvány elleni oltásba vetett alacsony bizalmi szinttel kapcsolatosan úgy nyilatkozott, hogy »A tét magas. Ha aláássák az emberek oltási hajlandóságát, akkor ennek politikai következményeit Orbán viselheti« abban a hamis színben tüntettük fel, hogy Krekó Péter a baloldali pártok számára a választásokra azt a stratégiát javasolja, hogy kezdjenek oltásellenes kampányba és ennek halálos áldozatait használják fel politikai eszközként a kormány ellen.”

Krekó Péternek ez nem tetszett, perre ment. Krekó Pétert ebben az eljárásban Tóth Balázs és Sepsi Tibor ügyvédek képviselik. A Political Capital jelezte: a dezinformációs kampány miatt további jogi eljárások is folyamatban vannak.

Az ítélet értelmében a lap nyomtatott és online kiadásában is közölni kell a helyreigazítást az ítélet jogerőre emelkedésétől számított öt napon belül.

Hát szóval kérem. Van az a pénz.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*