Orbán film a láthatáron

A propaganda szele lengedezik kis hazánk felett. Készül a Gyurcsány-film és, hogy érezzük a különbséget Orbán Viktor és az ország diadalmas menetelése is “cellulózra” kerül.

Na nem mondhatjuk, hogy a Miniszterelnök számára ismeretlen lenne ez a terep, hiszen a Dzoni és Árnika című filmben is szereposztást kapott. És igen! A focit már akkor is szerette.

„Magyarország 2010 és 2020 között komoly eredményeket tud felmutatni és a nemzeti, szuverenista, keresztény, konzervatív tábor szellemi vezetőjévé is vált. Világos, egyértelmű vízióval szinte egész Európában csak a magyar kormány rendelkezik a tekintetben, hogy honnan indult és hova szeretne eljutni”

– fogalmazott Kovács István

Hirdessünk

  • Halott utáni takarítás
    by APEV on december 12, 2021 at 6:52 du.

    Sajnos sok esetben kaptunk olyan megbízásokat is önkormányzatoktól, amikor az önkormányzati lakásban tartózkodó, közeli ismerős, vagy rokon hiányában a lakás bérlője úgy halt meg, hogy hetekig nem érzékelte senki a hiányát, így a lakásban már olyan körülmények uralkodtak, amihez csak szakember megfelelő hozzáértésével lehetett takarítani. Több esetben gyűjtögetés is párosult az elhuny személyiségéhez, ami szintén A Halott utáni takarítás bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.

Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. A legutóbbi adásban Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és Molnár Balázs, az Alapjogokért Központ kutatásvezetője voltak Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei, ahol az Alapjogokért Központ gondozásában készült „Újra naggyá teszik Magyarországot” című filmről és a magyar baloldal oltás- és regisztrációellenes politikájáról is szó esett írja a kormány egyik vezér oldala.

„2010 óta legalább a harmadik válsággal néz szembe Európa és Magyarország. Ahogy 2008 után is, a magyar ellenzék a nemzetközi pénzintézetek, 2015 után az illegális bevándorlók, úgy 2020-ban, a koronavírus oldalára álltak a magyar emberek védelmével szemben”

– fogalmazott Kovács István.

Tűkön ülve várjuk

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*