Orbán film a láthatáron

A propaganda szele lengedezik kis hazánk felett. Készül a Gyurcsány-film és, hogy érezzük a különbséget Orbán Viktor és az ország diadalmas menetelése is “cellulózra” kerül.

Na nem mondhatjuk, hogy a Miniszterelnök számára ismeretlen lenne ez a terep, hiszen a Dzoni és Árnika című filmben is szereposztást kapott. És igen! A focit már akkor is szerette.

„Magyarország 2010 és 2020 között komoly eredményeket tud felmutatni és a nemzeti, szuverenista, keresztény, konzervatív tábor szellemi vezetőjévé is vált. Világos, egyértelmű vízióval szinte egész Európában csak a magyar kormány rendelkezik a tekintetben, hogy honnan indult és hova szeretne eljutni”

– fogalmazott Kovács István

Hirdessünk

  • Mosó és mosogatógép szerelő
    by APEV on november 7, 2022 at 6:09 du.

    Mosógép javítás, villanybojler javítás beüzemelés, mosó és mosogatógépszerelés, bojler szerelés hétvégén is. Tel.:06/1/608-8606 Mobil.:06/30/659-98-22 Budapesten és Pest-megyében szolgáltatunk, itt díjtalan a kiszállás. HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON IS! FELÁR NÉLKÜL! Teljeskörű Szakszervíz! Komplett szolgáltatásokat kínálunk tevékenységi körünkön belül. Kiváló minőségű szolgáltatásokat kínálunk méltányos áron, mindezt jól képzett dolgozók segítségével. Elsődleges célunk az ügyfél-elégedettség, ezért törekszünk a szakmaiságra. A Mosó és mosogatógép szerelő bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.

Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. A legutóbbi adásban Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és Molnár Balázs, az Alapjogokért Központ kutatásvezetője voltak Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei, ahol az Alapjogokért Központ gondozásában készült „Újra naggyá teszik Magyarországot” című filmről és a magyar baloldal oltás- és regisztrációellenes politikájáról is szó esett írja a kormány egyik vezér oldala.

„2010 óta legalább a harmadik válsággal néz szembe Európa és Magyarország. Ahogy 2008 után is, a magyar ellenzék a nemzetközi pénzintézetek, 2015 után az illegális bevándorlók, úgy 2020-ban, a koronavírus oldalára álltak a magyar emberek védelmével szemben”

– fogalmazott Kovács István.

Tűkön ülve várjuk

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*