Lesz Nagy-Magyarország is Orbán térképén?

A Péter

Egyszer csak lesz Nagy-Magyarország is Orbán térképén?

Hogy miért gondoltam én évekkel ez előtt arra, hogy délen tervezgetnek valamit? És ez még csak a kezdet? Orbán benne van az Európa térkép átrajzolásában? Ismerős a történet.

Ezúttal olyan tervezetekről van szó, amelyek állítólag a szlovén miniszterelnök, Janez Janša irodájában készültek, és személyesen adták át őket az Európai Tanács elnökének, Charles Michelnek. 

Florcontroll Service Kft. Távfelügyelet Pécel, Isaszeg, Maglód, Rákosmente

  • Mi az a pánikgomb
    by florcontroll on 2019.11.12. at 18:15

    Központunkba bekötött riasztórendszer segítségével, “pánikgomb” használatával percek alatt kiérünk a helyszínre. A pánikgomb (pánikjelző vagy támadásjelző) használatával Ön egy mozdulattal jelezni tudja veszélyhelyzetben, ha fenyegetve érzi magát. Azonnali riasztást indíthat illetve jelezheti a távfelügyeleti szolgáltató felé segélykérését. BESZERELÉS – Hogyan szerelhető be a Pánikgomb? A pánikgomb beépítése általában gyors és egyszerű, mivel általában nem kell … “Mi az a pánikgomb” bővebben The post Mi az a pánikgomb appeared first on Florcontroll Service Kft..

Persze papír az nincs róla, de ezért hívják non-papper-nek. A tervekről az index.hu számolt be.

Koszovó északi, szerb többségű területei a német többségű, Olaszországhoz tartozó Dél-Tirolhoz hasonló, rendkívül széles körű autonómiát kapnának, ennek fejében pedig Szerbia nem ellenezné az albán többségű Koszovó egyesülését Albániával. Észak-Macedónia és Montenegró albán többségű részei is az újonnan létrejövő Nagy-Albániát gyarapítanák.

Szerbia emellett vagy megkapná a szerb többségű boszniai Szerb Köztársaságot, vagy Észak-Koszovóhoz hasonlóan a boszniai szerbek entitása is Dél-Tirol-típusú autonómiában részesülne, csakúgy, mint a horvát többségű Nyugat-Hercegovina. Bosznia-Hercegovina ezen része vagy az anyaország Horvátországhoz csatlakozna, vagy Bosznia-Hercegovinán belül – a délszláv háborút lezáró 1995-ös daytoni-megállapodásban rögzítettek helyett –, a Bosnyák-Horvát konföderáció megszüntetésével a horvátok is önálló entitáshoz jutnának.

A címfotó illusztráció

0

Most mond meg!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

négy × négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tovább az eszköztárra