Lesz Nagy-Magyarország is Orbán térképén?

A Péter

Egyszer csak lesz Nagy-Magyarország is Orbán térképén?

Hogy miért gondoltam én évekkel ez előtt arra, hogy délen tervezgetnek valamit? És ez még csak a kezdet? Orbán benne van az Európa térkép átrajzolásában? Ismerős a történet.

Ezúttal olyan tervezetekről van szó, amelyek állítólag a szlovén miniszterelnök, Janez Janša irodájában készültek, és személyesen adták át őket az Európai Tanács elnökének, Charles Michelnek. 

Florcontroll Service Kft. Távfelügyelet Pécel, Isaszeg, Maglód, Rákosmente

  • Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.
    by florcontroll on október 2, 2022 at 4:01 du.

    A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága 01100/1859/2022. bűnügyi számon lopás vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy fiatal nő és egy férfi 2022. augusztus 13-án 13 óra 40 és 55 perc közötti időben egy X. kerületi bevásárlóközpont egyik üzletéből ellopott egy elektromos rollert. A feltételezett elkövetőkről felvétel készült. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Persze papír az nincs róla, de ezért hívják non-papper-nek. A tervekről az index.hu számolt be.

Koszovó északi, szerb többségű területei a német többségű, Olaszországhoz tartozó Dél-Tirolhoz hasonló, rendkívül széles körű autonómiát kapnának, ennek fejében pedig Szerbia nem ellenezné az albán többségű Koszovó egyesülését Albániával. Észak-Macedónia és Montenegró albán többségű részei is az újonnan létrejövő Nagy-Albániát gyarapítanák.

Szerbia emellett vagy megkapná a szerb többségű boszniai Szerb Köztársaságot, vagy Észak-Koszovóhoz hasonlóan a boszniai szerbek entitása is Dél-Tirol-típusú autonómiában részesülne, csakúgy, mint a horvát többségű Nyugat-Hercegovina. Bosznia-Hercegovina ezen része vagy az anyaország Horvátországhoz csatlakozna, vagy Bosznia-Hercegovinán belül – a délszláv háborút lezáró 1995-ös daytoni-megállapodásban rögzítettek helyett –, a Bosnyák-Horvát konföderáció megszüntetésével a horvátok is önálló entitáshoz jutnának.

A címfotó illusztráció

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*