Amikor nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal

Én már megkaptam az első oltásomat és vasárnap kapom a másodikat. Szputnyik V. jutott nekem, nem teketóriáztam és felszabadulásunk ünnepén, április 4-én elfogadtam az orosz cuccost. Megkaptam ugye az új időpontot is papírom is van róla, sőt, megérkezett a kártyám is, hogy “védett” vagyok.

Mindezt a januárban történt regisztrációm után kaptam.

Most küldött pártunk és kormányunk egy levelet, ami arra ösztökél, hogy nézzem meg, hogy én hol tartok az oltásban – tudom – és regisztráljak egy időpontot az elsőre. És ugye kizárólag a kínai jöhet szóba az üzenet szerint.

“A beoltottak száma Magyarországon meghaladta a 3,5 milliót. Ez jelentős eredmény, de még nincs vége a vírus elleni küzdelemnek. Több millió adag vakcina érkezik Magyarországra, így a következő hat hétben meg tudjuk duplázni a beoltottak számát.
Az oltási program további gyorsítása érdekében elindult egy online időpontfoglaló oldal. Ezen minden regisztrált állampolgár egyszerűen és gyorsan foglalhat magának oltási időpontot.
Az időpontfoglaló honlapot az alábbi címen találja: www.eeszt.gov.hu
Ezen az oldalon kifejezetten a kórházi oltópontokon történő oltásra lehet időpontot foglalni az április 26. (hétfő), április 27. (kedd) és április 28. (szerda) napokra, Sinopharm vakcinával történő oltásra.
Az időpontfoglaló oldalon azok jelentkezhetnek, akik regisztráltak, és még nem kaptak oltást. Ezen az oldalon ellenőrizheti regisztrációja státuszát:
https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/
A kórházi oltópontok mellett a háziorvosoknál is folytatódik az oltás. Tisztelettel arra kérjük, hogy ha már foglalt online időpontot a kórházi oltópontra, és ezt követően hívja Önt a háziorvos, akkor jelezze felé, hogy már van időpontja kórházi oltópontos oltásra. Így a háziorvos másnak tudja felajánlani a vakcinát.
Köszönjük, hogy Ön is beoltatja magát. Arra kérjük, győzzön meg erről másokat is! Az oltás életet ment.
Tisztelettel:
Kormányzati Tájékoztatási Központ”

Mindezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy ezek szerint gőzük sincs, hogy én már bevagyok egyszer oltva és nem kínaival, hanem orosszal.

Jó-jó! Persze. Ők sem tudhatnak minden. Ők nem. De az általuk felállított rendszernek már csak kellene tudnia, hogy én már ne kapjak ilyen levelet., ha már egyszer beoltottak, papír is van róla, kártyám is van és nem kínai.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*