Választási pörgés némi mellékzajjal

Az új szavazók negyede csak a második fordulóban vett részt, eddig több mint 260 ezren voksoltak az ellenzék jelöltjeire – magyarnarancs.hu

Csúcsra pörgött kedden az ellenzéki előválasztás: mind az első, mind a második fordulót nézve részvételi rekordot jelentő 96 780 fő adta le szavazatát, közülük 77 432-en személyesen, 19 348-an pedig online, írja a Telex, az Országos Előválasztási Bizottság (OEB) közleményét idézve.

Az OEB szerint három nap alatt eddig 260 173 fő adta le szavazatát vagy Dobrev Klárára, vagy Márki-Zay Péterre. Az összes eddigi résztvevő nagyjából negyede, 67 300-an új szavazók, akik az első fordulóban nem, csak a másodikban vettek részt, írják a közleményben.HIRDETÉ

Az előválasztás második fordulójának első napján 78 ezren, a másodikon 85 ezren szavaztak– az eddigi napi részvételi rekord 89 ezer fő volt, ennyien szeptember 25-én, szombaton voksoltak.

A szerkesztő véleménye

Mi van akkor, ha az a 67 300 szavazó kormány oldali, amivel manipulálni szeretnék az előválasztás kimenetelét

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti magazin

  • A miniszter reagált az idiótázásra
    by szerkeszto on június 15, 2022 at 9:50 de.

    A kormány számára elfogadhatatlan a Ryanair tisztességtelen jegyárusítási gyakorlata, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter ezért fogyasztóvédelmi vizsgálat elrendelését indítványozta.     A miniszter az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében emlékeztetett arra, hogy a kormány a magyar családok védelme érdekében extraprofit-különadók kivetéséről döntött, más ágazatok között a légitársaságokra vonatkozóan is.     A kormány minden érintett számára világossá tette, The post A miniszter reagált az idiótázásra appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Nem volt elég 200 millió, berogyott az épület
    by szerkeszto on június 15, 2022 at 9:19 de.

    A kisvaszari önkormányzat uniós támogatásból újította fel az épületet. Most azt javasolják a lakóknak, dúcolják alá a házat, és keressenek maguknak más lakást – tudta meg az rtl.hu  200 miliós EU-s támogatásból újították fel azt a házat Kisvaszaron, ami fogta magát és összeroskadt. Az Önkormányzat bérlakásnak szánta, ez lett belőle. The post Nem volt elég 200 millió, berogyott az épület appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*