Választási pörgés némi mellékzajjal

Választási pörgés némi mellékzajjal

Az új szavazók negyede csak a második fordulóban vett részt, eddig több mint 260 ezren voksoltak az ellenzék jelöltjeire – magyarnarancs.hu

Csúcsra pörgött kedden az ellenzéki előválasztás: mind az első, mind a második fordulót nézve részvételi rekordot jelentő 96 780 fő adta le szavazatát, közülük 77 432-en személyesen, 19 348-an pedig online, írja a Telex, az Országos Előválasztási Bizottság (OEB) közleményét idézve.

Az OEB szerint három nap alatt eddig 260 173 fő adta le szavazatát vagy Dobrev Klárára, vagy Márki-Zay Péterre. Az összes eddigi résztvevő nagyjából negyede, 67 300-an új szavazók, akik az első fordulóban nem, csak a másodikban vettek részt, írják a közleményben.HIRDETÉ

Az előválasztás második fordulójának első napján 78 ezren, a másodikon 85 ezren szavaztak– az eddigi napi részvételi rekord 89 ezer fő volt, ennyien szeptember 25-én, szombaton voksoltak.

A szerkesztő véleménye

Mi van akkor, ha az a 67 300 szavazó kormány oldali, amivel manipulálni szeretnék az előválasztás kimenetelét

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti magazin

 • Feri bátyám és a többi bácsi kap egy nyolcvanast. Nénik nincsenek, derék asszony nem jár kocsmába
  by szerkeszto on 2021.10.16. at 12:56

  „Fröccskultúránk (is) igen gazdagnak mondható. Van ugye kisfröccs, nagyfröccs, hosszúlépés, házmesterfröccs. Létezik még a »spontánfröccs«.  Ezzel olyankor találkozunk, amikor a miniszterelnök spontán látogatást tesz a nép között. Mint legutóbb, belép egy kocsmába (spontánkocsmába), véletlenül találkozik egy alkalmas asztaltársasággal, és kedélyes borozás közben megosztja velük terveit, ezúttal a nyugdíjasok járandóságairól. Abból is The post Feri bátyám és a többi bácsi kap egy nyolcvanast. Nénik nincsenek, derék asszony nem jár kocsmába appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Dupla öröm a “SZÉTLXPJUK” program a fideszes média NERtársaknak
  by Minderbinder Milo on 2021.10.16. at 10:55

  Szeptember 13. és október 12. között az ellenzéki pártok saját pénzből összesen 262 millió forintot költöttek az egymással való versengésre az előválasztások okán. A miniszterelnöki jelöltek közt Karácsonyék költötték a legtöbbet, a sorrend utánuk pedig: Dobrev Klára, Fekete-Győr András, Jakab Péter.A legkevesebbet pedig Márki-Zay Péter.A költségek jórészt a Facebookon és The post Dupla öröm a “SZÉTLXPJUK” program a fideszes média NERtársaknak appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Kövér László túl sok sci-fit nézett mostanság
  by Minderbinder Milo on 2021.10.16. at 10:15

  Kedvenc házmesterünk ellovagolt a közeljövőbe, és azt tapasztalta, hogy ott már olyan világ létezik, amiben az embereket a koponyájukon belülről fogják irányítani és befolyásolni. És ez nem vicc, ugyanis ezt mondta: “Idáig az emberi agy működését alapvetően csak ideológiai módszerekkel, azaz a koponyán kívülről lehetett befolyásolni, mostanra azonban egy olyan The post Kövér László túl sok sci-fit nézett mostanság appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Orbán-féle Beton Rt.
  by Minderbinder Milo on 2021.10.16. at 09:57

  Azok után, hogy Orbánék újabb kilenc évre bebetonozzák a legfőbb ügyészüket, és így a Polt Hátán Folt Kft. további sumákolásait csak kétharmados többség akadályozhatná meg, újabb területet betonoznak be Fideszék. Egyáltalán nem meglepő módon Karas Mónika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, valamint a Médiatanács elnöke, a tegnapi napon lemondott The post Orbán-féle Beton Rt. appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • A rezsiharc eredményét meg kell védeni
  by MTI on 2021.10.15. at 17:10

  A rezsiharc eredményét meg kell védeni – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök beszélt arról is, hogy Brüsszel árat emelne az áram és az üzemanyag esetében is azzal az indoklással, hogy klímavédelmet kell folytatni. Brüsszel meg akarja adóztatni egy bonyolult rendszer The post A rezsiharc eredményét meg kell védeni appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Most mond meg!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments