Azt leborult szivarvéget!

Mondhat bárki bármit, ez az ember az én életem egyik meghatározó szerepét betöltő pátosz. Szenvedéllyel szenvedtem meg minden pillanatát, mikor az első naptól kezdve – Nagy Imre újra temetése – belegázolt az életembe egészen a mai napig, mert még mindig nem gázolt ki belőle.

1990-ben hozott jót, és csillaga 2022-ben is még – elképesztő 32 év, ezt mindenki megirigyelhetné – folyamatosan húzza az ívet a magyar politika égboltján.

Ha ez az ember megnyeri, mert Ő nyeri meg és nem a pártja a választásokat, számomra a megmentő lesz és vakon fogom követni, mint a három királyok Jézust.

De, hogy valaki ennyi ideig képes legyen arra, hogy országokat zsaroljon, nemzeteket tartson egybe, vagy esetleg szakítson szét, hát, maradjunk annyiban, Európában ilyen, már nagyon régen volt. Kérdem én. Mi, vagy kik kellettek ehhez?

És akkor néhány aranyköpés, így mondjuk 300 ezer ember előtt, aki vakon követi ŐTET a Barátság kőolaj vezeték árnyékából a nagy NEMZETHY felvonulás az UFO által elrabolt rabolt és az ÍGY KELL EZT CSINÁNYI E szaktársakkal – még szerencse, hogy a NEMZET CSÓTÁNYA éppen a Himnuszt énekelte újra a többi csontra száradt arcúval…

“Nem is emlékszem mikor álltak ennyire jól a csillagok 19 nappal a választások előtt”

“Egész jól nézünk ki, sőt, nagyon jól nézünk ki talán még soha nem néztünk ki ilyen jól, mint ma”

„Az ellenzék üstököse ma már csak egy földbe csapódott, kihűlt kődarab”

“A mi érdekünk az, hogy ne legyünk gyalogáldozat valaki más háborújában”

“Ezt a választást meg kell nyernünk. Meg is nyerjük, és akkor béke és biztonság lesz Magyarországon”

Na szóval: ha a mai Magyarországon ezekkel a dakota jelmondatokkal választást lehet nyerni, akkor megérdemeljük.

Ja!

A címlapfotón az a fekete göndör srác, aki le nem venné a szemét az ubiról, nem más, mint a majdnem milliárdos Fidesz elnök-helyettes úr. Debrecen megmentője

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*