Lukra futott a keresztény demokrata?

Nagy a hajtás, itt a célegyenes, már emelik a kockás zászlót és a célszalagot is fújja a szél, ezért mindent ki és meg és át és persze kell használni ezerrel. Úgy tűnik, hogy a Népszavának volt ideje a bölcs Nacsa úr, na nem a humorista, Facebook oldalát szemlézni, és ennek eredményes folyamodványaként rálelni a, már rendőri ismeretekkel is bíró “politikus” – azért teszem idézőbe, mert rendes politikus ilyenekkel nem foglalkozik – nekiszaladjon az ajtónak, mint Kunhalmi Ágika a közszolgálati folyosóján és mellé essen.

Lőrinc szerint, Timike – aki ugye Óbudán képvisel a 10-es-be és a Balázs bácsit (Bús) indítanák ellenében – meglátása szerint pofátlan módon parkolt egy mozgássérültnek fenntartott helyen.

Persze aztán kiderült az igazság. Szabó Timea nem leparkolt, csak megállt, míg felvette az egyik kollégáját, ellenben Huszár elvtárs. A KRESZ nem tiltja a mozgás sérültek számára fenntartott területen a megállást, sőt néhány percig várakozhat is, ha a tulajdonos a kocsinál marad.

De Olivér ehelyett így kommentálta az ügyet, mert éppen arra járt és engedély nélkül látható, rendszámmal névhez kötött egy magánkézben lévő autót, majd megosztotta közösség akár milyén

„Szabó Tímea éppen egy mozgáskorlátozott parkolóhelyen telefonálgat. Semmire és senkire nincs tekintettel, csak önmagára, pont mint az egész baloldal. Ő akarja képviselni az óbudaiakat?”

– írta ki Facebook-oldalára a Fidesz országgyűlési képviselője. Nacsa Lőrinc ezt követően cinikusan arról értekezett, hogy

„tudjuk, hogy sok telefont kell elintéznie, hiszen nyilván kell egy jó ügyvéd, mert a sajtóban megjelent hírek szerint drogkereskedelemből származó pénz lehet a kampányában.”

Nacsa “úr” minden, csak nem keresztény, nem férfi és főleg nem politikus. Ja, és lehet jogsija sincs? De ennél még nagyobb baj, hogy tényleg. A táblán az áll, hogy a parkolóból egy helyet a mozgáskorlátozottak számára tartanak fent. Nos, nem látni, hogy még a Timike előtt álló furgon előtt van e hely., és azt sem látni, hogy a kocsi alatt van e, a felfestés, bár a KRESZ azt is kimondja, hogy a tábla A NYERŐ ÉS NEM AZ ÚTBURKOLATI JEL.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*